Pomozimo da sportski ponos Hercegovine i dalje traje!

...neumoljivo u snižavanju cijene pozivnice koja košta 150.000 € , donijeli smo sljedeće odluke kako bi smo pokušali prikupiti sredstva :

Dostavljanje marketinške ponude svim pravnim subjektima u općini Široki Brijeg, Bosni i Hercegovini, i Širokobriježanima u dijaspori.
Pokretanje prodaje ZLATNIH GODIŠNJIH ULAZNICA po cijeni od 1.000 KM

(ova ulaznica je namijenjena za pojedince,restorane, kafiće,zanatske radnje i mnoge druge tvrtke koje ne mogu biti veći sponzori kluba)
POSTANI SPONZOR KLUBA, I KUPI ZLATNU ILI GODIŠNJU ULAZNICU I TIME POMOZI DA SPORTSKI PONOS HERCEGOVINE I DALJE TRAJE!

Kupnjom zlatne godišnje ulaznice klub potencijalnom kupcu osigurava mjesto u VIP loži i stolicu na kojoj će pisati ime i prezime tog kupca, te mnoge druge pogodnosti tijekom cijeloe sezone.

Pokretanje prodaje STANDARDNE GODIŠNJE ULAZNICE po cijeni od 100 KM za odrasle oosbe starije od 18 godina.
Pokretanje prodaje DJEČIJE GODIŠNJE ULAZNICE po cijeni od 30 KM za djecu i omladinu do 18 godina starosti.

NAPOMENA: Kupnjom godišnjih ulaznica od 100 KM potencijalni kupac će uštedjeti, jer prosječno sezona ima (ABA liga,Prvenstvo BiH,Kup BiH)

25 domaćih utakmica. Tj. 25 utakmica x 5 KM = 125 KM

Kupnjom dječijih godišnjih ulaznica od 30 KM potencijalni kupac će uštedjeti, jer prosječno sezona ima (ABA liga,Prvenstvo BiH,Kup BiH)

25 domaćih utakmica. Tj, 25 utakmica x 2 KM = 50 KM

ERONET telefonski broj - za sve one koji ne mogu kupiti navedene ulaznice, a žele pomoći klubu putem telefonskog poziva koji košta 2 KM.

( Broj na koji možete donirati 2 KM bit će poznat u četvrtak 20.06.2013.)

Ovih dana će zaposlenici i prijatelji kluba obići sve pravne subjekte s marketinškom ponudom te anketnim listićem koji će popuniti kako bi klub dobio povratnu informaciju o zainteresiranim kupcima za ovu akciju.

Upravni odbor HKK Široki se želi zhvaliti svim dosadašnjim i budućim sponzorima na čelu s generalnim sponzorom WW-inom koji su izrazili svoju podršku u ovom projektu. Također posebna zahvala ide našim navijačima koji su sami tražili od nas da pokrenimo navedene aktivnosti jer su spremni pomoći voljenom klubu u okviru svojih mogućnosti.

Na jednoj strani smo svjesni teške ekonomske situacije u kojoj se skupa nalazimo, a na drugoj strani svjesni smo što bi značilo da naš klub u idućoj sezoni ne bude igrao regionalnu ligu što bi bilo stagniranje u razvoju naših mladih igrača, a svi ljubitelji iz regije bi bili zakinuti za ne gledanje vrhunskih košarkaških utakmica sa Cibonom, Cedevitom, Zadrom, Partizanom, Zvezdom, Budućnosti... Uvjereni smo da ćemo i ovog puta napraviti „nemoguće" kao što smo to puno puta činili na parketu pobjedivši velike sportske klubove čime smo i ostvarili ove nemoguće rezultate, stoji u priopćenju Upravnog odbora HKK Široki.