Počinje prvenstvo Herceg Bosne za košarkašice

...je pred početak prvenstva odustala od nastupanja u Prvoj košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine, iz prvenstveno financijskih razloga.

"Klub će ovu sezonu naglasak staviti na rad sa mlađim kategorijama. Ovu sezonu očekujemo osvajanje medalja sa svim mlađim kategorijama. Izuzev natjecanja mlađih kategorija, naše curice će nastupiti i u seniorskoj konkurenciji gdje smo zasigurno prvi favoriti za naslov prvaka Herceg-Bosne"- rekla je predsjednica kluba Zdravka Martinović.

"Klub se financijski konsolidira, lagano izlazimo iz financijske krize koja je glavni razlog našeg odustajanja od Prvenstva Bosne i Hercegovine. Dosta stvari se odlično posložilo, u klubu nastupaju samo domaće djevojke, troškovi kluba su višestruko smanjeni, a u klub se vratio i naš trofejni trener Damir Jerkić, koji je garancija da će rad sa mlađim kategorijama biti kvalitetan i rezultati vrhunski. Kao trener u školi košarke angažiran je mladi trener Davor Doko.- izjavio je direktor ŽHKK "Brotnjo 94" Ivo Bevanda.

Kapetanica Mia Čarapina je zahvalila Upravi na angažiranju trenera Jerkića, sa kojim je osvojila pregršt medalja na državnim prvenstvima.

" Damir Jerkić je veliko trenersko ime sa bogatim iskustvom, koje je najzaslužnije za razvoj velikog broja igračica. Sigurna sam da rezultati neće izostati".

Trener Damir Jerkić se zahvalio na lijepim rječima te je izjavio da ga raduje povratak na parket i rad u "Brotnju 94". "Rad sa mlađim kategorijama će biti kvalitetan, a sa time će doći i dobri rezultati. Bez obzira što u seniorskoj ekipi imamo samo jednu seniorsku igračicu Miu Čarapina, a da su ostale igračice juniorke i kadetkinje, obećavam maksimalno zalaganje i pobjedu".

Brotnjo94.b