Počeo kamp HKK Zrinjski 2010

HKK Zrinjski
Na prozivki se pojavilo 35 dječaka iz Mostara, Konjica, Stoca, Širokog Brijega, Tomislavgrada i Zagreba, a mnogi su nažalost dobili i odbijenice zbog limitiranog broja učesnika.

Dječaci su podjeljeni u dvije skupine koje treniraju po dva puta dnevno pod budnim okom osam trenera. Treninzi počinju u 8 sati ujutru i u 18 sati navečer. Svi treninzi su otvorenog tipa te im se može slobodno nazočiti, piše službena stranica HKK Zrinjski.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji sudjelovali su Boris Džidić sportski direktor kluba, profesor Slavko Trninić, magistar Marko Trninić i trener Zrinjskog mlađih kategorija Miran Pehar.

Na kampu će gostovati poznata imema iz košarke i za sada su svoj dolazak potvrdili Josip Sesar, Bojan Bogdanović, Vedran Princ, Franjo Arapović, Dražen Anzulović, a vrlo izgledan  je i dolazak Zorana Planinića, pa čak i Dejan Bodiroga ali to za sada nije sasvim sigurno.

Kamp će trajati 10.dana i zadnja tri dana gosti kampa bit će mladi košarkaši Zagreba koji će sa polaznicima kampa odigrati par utakmica. Zadnji dan svi polaznici kampa otići će u Makarsku na završni turnir prvenstva Europe za košarkaše do 20 godina.