FOTO/VIDEO  Pobjednici I. OBI Mostar basket kup mladi košarkaši HKK Čapljine

... skupine od po pet ekipa. Pobjednici i drugoplasirane ekipe iz obje skupine igrale su polufinalne utakmice u kojima su se sastale ekipe HKK Čapljina, VKK Mostar i dvije mlade ekipe HKK Zrinjski.

U dosta izjednačenim utakmicama u završnicu turnira su se plasirale ekipe HKK Zrinjski i HKK Čapljina. U odličnoj utakmici bolju igru su pružili mladi Čapljinci koji su slavili pobjedu nad Mostarcima 11:5.

U borbi za treće mjesto susrele su se mlade ekipe VKK Mostar i druga ekipa HKK Zrinjski. Bolju igru su pružili članovi VKK Mostar te slavili pobjedu od 7:2.

Za prva tri sudionika turnira organizator je osigurao pehar i medalje, a u pauzi turnira odigralo se i natjecanje u slobodnim bacanjima.

"Kao što možete vidjeti mostarski TC OBI je bio organizator I. OBI Mostar basket turnira na kojem su učestvovala djeca od 12 do 14 godina. Povod organizacije turnira je jubilarna 10.godišnjica mostarskog OBI-ja.  Ovaj turnir je početak cjelogodišnjeg druženja i poklanjanja TC OBI svojim kupcima za svoju jubilarnu godišnjicu. Svojim kupcima osim raznih druženja, OBI poklanja i 10 000 sniženih cijena, a nadamo se da će ovo prerasti u tradiciju," izjavila je za naš portal Sanja Zovko ispred organizacije turnira.

Hercegovina.info