Pobjede Cibone i Širokog na otvaranju turnira “Široki 2018” | Hercegovina.Info

Pobjede Cibone i Širokog na otvaranju turnira “Široki 2018”

Pobjede Cibone i Širokog na otvaranju turnira “Široki 2018”
Cibona je u prvom susretu večeri dominirala tijekom cijelog ogleda s tuzlanskom Slobodom te pobjeda nije bila upitna ni u jednoj četvrtini, piše Jabuka.tv.

Vukovi s Tuškanca predvođeni bivšim igračem i trenerom Ivanom Velićem te trojicom bivših košarkaša HKK Široki, Josipom Bilinovcem, Filipom Kraljevićem i Ivanom Novačićem, na parketu GSD Pecara slavili su s čak 30 koševa razlike, 94:64.

Za tuzlansku Slobodu zapažen nastup imao je i bivši organizator igre Širokobriježana Josip Naletilić.

Treneru Cibone ovom pobjedom ostvarilo se očekivanje i želja za ogledom s HKK Široki u finalu ovog turnira.

U drugom susretu večeri snage su odmjerili HKK Široki i KK Šibenik, a domaća momčad pod vodstvom trenera Danijela Jusupa ostvarila je uvjerljivu pobjedu od 11 razlike i konačnim rezultatom 88:77.

Mlada ekipa Širokog može biti zadovoljna pobjedom i prikazanom igrom uoči početka nove košarkaške sezone, a za njihove večerašnje protivnike nastupili su i bivši košarkaši Miro Jurić i Martin Junaković.

Memorijalni turnir "Široki 2018" završit će u subotu. Šibenik i Sloboda za treće mjesto igrat će u 17:00 sati, a Široki i Cibona pobjednika turnira odlučit će u susretu koji započinje u 19:00 sati.

Ovaj memorijalni turnir organizira se u spomen na osnivače, igrače i djelatnike kluba, prof. Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu.