FOTO  Partizan na Pecari u nedjelju

HKK Zrinjski, KK Partizan

Ekipa koja je sinoć pobjedila Real sigurno zavrjeđuje posebnu pozornost. Uvod u utakmicu bila je današnja press konferencija na kojoj su govorili Predrag Mikulić, Ivan Velić te Ramljak i Peršić. Glavni poziv je upućen navijačima jer bez prave podrške s tribina teško se može igrati sa Partizanom. Dodatni motiv je i to što je utakmica humanitarnog karaktera.

Predrag Mikulić je u uvodu govorio o organizaciji utakmice "Prihod od ulaznica bit će uplaćen za štićenike Doma Marija naša nada u Širokom Brijegu. Partizanovci stižu u Hercegovinu sutra a odlazak je predviđen u ponedjeljak u jutarnjim satima. Cijene karata će biti za odrasle 10 KM, dok za djecu će ostati 2 KM, utakmica se igra u nedjelju u 20:00"

Ivan Velić "Nema se tu šta puno reći, Partizan je svakako sami vrh eurokošarke. Oni igraju prepoznatljivo već dugi niz godina, a to je igra na igrače pod košem kao i sama izvanredna skok igra. Ako uspijemo spriječiti taj njihov stil i ako nas krene šut može se svašta dogoditi. Mi smo i dosad pobjeđivali Partizana, pa će gostima to bit sigurno motiv više da nam vrate za prošlogodišnji poraz. Da bi bili ravnopravan protivnik treba nam velika i gromoglasna podrška s tribina, baš kao što je sinoć imao Partizan u Pioniru protiv Reala. Uz takvo navijanje sigurno bi nam bilo puno lakše parirati favoriziranim Beograđanima. Što se tiče ozljeda, ne znamo u ovom trenutku hoćemo li moći računati na Naletilića, a probleme s leđima ima i Josip Bilinovac. Također se Ramljak žali na bolove u ramenu- rekao je trener Velić."

hkk.siroki.net