Održana sjednica HKK Široki Eronet: Čolak ostaje, Velić vodi ekipu protiv Bosne

Da podsjetimo, prvo je Hrvoje Vlašić dao ostavku na mjesto trenera, da bi uprava ekspresno reagirala i na njegovo mjesto postavila Danijela Jusupa. Međutim Jusup je izdržao samo dvije utakmice, dva uvjerljiva poraza od Hemofarma i Zadra, te je i on napustio Široki i prešao u Zadar. Da to ne bude sve, Frano Čolak, iskusni krilni centar Širokog zatražio je raskid ugovora, nezadovoljan igrama koje pruža.

Sve to se dogodilo pred jednu od važnijih utakmica sezone, utakmicu sa KK Bosna na Pecari koja je na rasporedu sutra (subota) u 20h. Uprava kluba je odlučila da će na ovoj utakmici ekipu voditi Ivan Velić, dosadašnji pomoćnik Vlašiću, pa zatim kratko vrijeme i Jusupu. Kako iz kluba kažu, nije isključeno da Velić ostane trener do kraja sezone ukoliko se ne pronađe trener koji bi odgovarao ambicijama kluba.

Također je odlučeno da Frano Čolak ostaje član HKK Široki Eronet.

Uprava kluba se nada da će ovi koraci stabilizirati stanje u klubu pred utakmicu sa KK Bosna, klubom koji se nalazi u sličnim problemima i koji je također imenovao svojeg trećeg trenera u ovoj sezoni, Dejana Parežanina, tik pred ovu utakmicu.

Široki bi pobjedom osigurao mirniji nastavak prvenstva, dok bi se Bosna pobjedom u ovoj utakmici približila Širokom na samo jednu pobjedu razlike, te bi se izjednačila s Heliosom.

Utakmica između Širokog i Bosne igra se sutra, 23. siječnja u dvorani na Pecari sa početkom u 20 sati uz izravan prijenos na BHT1.


ABCportal.info