Odlična košarkaška predstava na Pecari, Široki pobijedio Zadra (83:70)

Ljubitelji košarke u Hercegovini odavno nisu vidjeli tako lepršavu, razigranu i efikasnu ekipu Širokog kakvu su mogli vidjeti sinoć (petak) u utakmici četvrtog kola NLB-a između Širokog i Zadra. Od prve minute sve je štimalo kao po koncu, obrana, skok te efikasnost u napadu i Široki gradi prednost koja u jednom trenutku vjerovali ili ne iznosi 20 koševa.

Najefikasniji igrač utakmice je Mason (17), Grgat  je ubacio15, Stemberger 13, Mileković11 koševa, dok je kod Zadrana Downs ubacio15 koševa.

 

Mason je gađao dva puta za tricu i oba puta bio uspješan, Stemberger od 6 pokušaja tri puta precizan. Puljko od tri pokušaja dva ubačaja, Naletilić gađao jednom za tricu i pogodio.

-Igrali smo zaista fenomenalno od prve minute, dobili smo širinu dolaskom Stembergera i Čolaka u naše redove, a posebno me raduje što smo kao tim djelovali jako dobro, imali smo igru u obrani, izvanredan šut i jako dobre asistencije i akcije- rekao nam je trener domaćih Hrvoje Vlašić, vidno zadovoljan ovom pobjedom svoje momčadi.

 

Trener Zadrana je rekao da je Široki izgledao cijelu utakmicu izvanredno te čestitao na zasluženoj pobjedi Širokobriježanima.

Valja napomenuti i prekrasnu atmosferu koju su napravili zadarski navijači Tornado te domaći Škripari koji su zajedno navijali cijelu utakmicu. Dvoranom se prolamalo Široki, Široki, da bi im domaće gledateljstvo uzvratilo pjesmom Igraj Zadre volimo te mi.

 

Naravno Zadrani su i ovaj put dali potporu Širokobriježanima u vezi huliganskih napada navijača Sarajeva na ovaj grad.

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ i Tomo MILIČEVIĆ)