Neće biti nimalo lako pobijediti Crvenu zvezdu

HKK Široki, NLB liga, zvezda
Okupljenim novinarima se prvo obratio Siniša Štemberger koji je rekao da se Zvezda pojačala te da su s neviđenom lakoćom dobili Hemofarma što tjera na izuzetan oprez uoči nedjeljne utakmice. Naravno da ih mi možemo dobiti na Pecari ako nastavimo sa ovakvim igrama i ako budemo na parketu provodili naš dogovor.

Ivan Velić, veliko trenersko otkriće NLB-a i kandidat za titulu najboljeg trenera u BiH, je rekao kako je svjestan da Crvena zvezda ima i ime i tradiciju a u zadnje vrijeme i dobru igru. Bit će vrlo teška utakmica i neizvjesna do kraja, Zvezda se pojačala a ti njihovi novi igrači su se odlično uklopili što se pokazalo i u utakmici s Hemofarmom.

-Na nama je da odigramo kao i dosad, m i imamo ekipu koja ima karakter, i svaku utakmicu želimo dobiti pa tako i ovu. Kao i uvijek za pobijediti u ovoj ligi treba nam pomoć gledatelja za koje se nadam da će doći u nedjelju (17 sati) u velikom broju kako bi nam pomogli ostvariti još jednu pobjedu. No ponavljam bit će izuzetno teško, na nama je da odigramo kao i u prethodnim utakmicama i pokažemo borbenost na parketu. Što se tiče zdravlja igrača, Ramljak nije trenirao cijeli tjedan jer ima problema sa stomakom ali će ipak bit u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu. Špralja je još u tijeku oporavka ali što je tu je- rekao je trener Velić.

Ante Suton je govorio o općem stanju klubova u NLB-u, o poznatim problemima Cibone, Zadra, Union Olimpije... napomenuvši kako politika polako rješava te financijske probleme klubova.

-Neznam, da se nedaj Bože dogodi takva situacija Širokom, ko bi bio spreman pomoći. Vrlo malo smo dobili od svih mogućih razina vlasti, iako smo višestruki prvaci BiH, od te iste vlasti s najvišeg nivoa države nismo dobili skoro nikad ništa. Stvari se moraju mijenjati u tom pravcu i ovim putem apeliram na političare sa svih mogućih razina da učinu nešto i za ovaj klub koji može biti na ponos i Širokog, Hercegovine pa i cijele BiH. Naravno i građani svojim dolaskom na utakmicu doprinose pobjedama našeg kluba kao i dobrom financijskom stanju- riječi su direktora Ante Sutona.

ABCportal.info