Neće biti nimalo lako pobijediti Crvenu zvezdu

Neće biti nimalo lako pobijediti Crvenu zvezdu
Okupljenim novinarima se prvo obratio Siniša Štemberger koji je rekao da se Zvezda pojačala te da su s neviđenom lakoćom dobili Hemofarma što tjera na izuzetan oprez uoči nedjeljne utakmice. Naravno da ih mi možemo dobiti na Pecari ako nastavimo sa ovakvim igrama i ako budemo na parketu provodili naš dogovor.

Ivan Velić, veliko trenersko otkriće NLB-a i kandidat za titulu najboljeg trenera u BiH, je rekao kako je svjestan da Crvena zvezda ima i ime i tradiciju a u zadnje vrijeme i dobru igru. Bit će vrlo teška utakmica i neizvjesna do kraja, Zvezda se pojačala a ti njihovi novi igrači su se odlično uklopili što se pokazalo i u utakmici s Hemofarmom.

-Na nama je da odigramo kao i dosad, m i imamo ekipu koja ima karakter, i svaku utakmicu želimo dobiti pa tako i ovu. Kao i uvijek za pobijediti u ovoj ligi treba nam pomoć gledatelja za koje se nadam da će doći u nedjelju (17 sati) u velikom broju kako bi nam pomogli ostvariti još jednu pobjedu. No ponavljam bit će izuzetno teško, na nama je da odigramo kao i u prethodnim utakmicama i pokažemo borbenost na parketu. Što se tiče zdravlja igrača, Ramljak nije trenirao cijeli tjedan jer ima problema sa stomakom ali će ipak bit u konkurenciji za nedjeljnu utakmicu. Špralja je još u tijeku oporavka ali što je tu je- rekao je trener Velić.

Ante Suton je govorio o općem stanju klubova u NLB-u, o poznatim problemima Cibone, Zadra, Union Olimpije... napomenuvši kako politika polako rješava te financijske probleme klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Neznam, da se nedaj Bože dogodi takva situacija Širokom, ko bi bio spreman pomoći. Vrlo malo smo dobili od svih mogućih razina vlasti, iako smo višestruki prvaci BiH, od te iste vlasti s najvišeg nivoa države nismo dobili skoro nikad ništa. Stvari se moraju mijenjati u tom pravcu i ovim putem apeliram na političare sa svih mogućih razina da učinu nešto i za ovaj klub koji može biti na ponos i Širokog, Hercegovine pa i cijele BiH. Naravno i građani svojim dolaskom na utakmicu doprinose pobjedama našeg kluba kao i dobrom financijskom stanju- riječi su direktora Ante Sutona.

ABCportal.info