FOTO/VIDEO  NBA liga: Oklahoma demolirala Golden State

Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, NBA liga , NBA liga , Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, NBA liga , Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder, nba
Thunder je imao čak šestoricu igrača s dvoznamenkastim brojem poena. Prednjačili su, naravno, sjajni duo Kevin Durant i Russell Westbrook. Durant je postigao 33 koša, uz osam skokova, tri blokade i dvije asistencije dok je Westbrook upisao 30 poena, 12 asistencija, osam skokova i dvije ukradene lopte.

Serge Ibaka je dodao 14, Andre Roberson i Dion Waiters po 13 dok je Enes Kanter ubacio 10 poena.

Definitivno previše za aktualne NBA prvake u čijim redovima su prednjačili Stephen Curry (24 koša) i Klay Thompson (18 koševa), ali uz ne baš impresivan šut (kombinirano su ubacili 15 od 36 lopti iz igre) i bez ozbiljnije podrške suigrača. Andre Igoudala je s devet poena bio najefikasniji u ostatku momčadi što dovoljno govori o nastupu Warriorsa.

Uz izuzetno napadački efikasnu partiju, ključ pobjede Oklahome leži u velikoj borbenosti kojom su pristupili ovom ogledu što se najbolje očituje u broju skokova (52 naspram Golden Stateovih 38).

Četvrta utakmica igra se u noći s utorka na srijedu, s početkom u 3:00 po hrvatskom vremenu. Domaćin je ponovno Oklahoma koja ima veliku šansu - povesti 3:1 i doći do tri meč-lopte.