FOTO  Mladi košarkaš Zrinjskog Mateo Zovko u reprezentaciji BiH

hkk zrinjski-kk bosna

Da se kvalitetno radi u omladinskom pogonu, potvrda od izbornika Josipa Pandže, koji je uputio poziv Mateu Zovki za nastup U18 reprezentaciju BiH.

Ni sam Mateo nije krio zadovoljstvo pozivom u reprezentaciju BiH

"Sretan sam što sam dobio novi poziv za reprezentaciju to mi je samo pokazatelj da se moj trud i marljiv rad isplatio" kazao je Zovko nakon objave popisa igrača.

Preliminarno okupljanje reprezentacije zakazano je za 1. prosinac u Sarajevu, a već 5. prosinca U18 reprezentacija putuje u Sveti Martin na Muri gdje će odigrati prijateljske utakmice sa Hrvatskom i Slovenijom a zadržati će se do 11. prosinca.

Iz HKK Zrinjskog ne kriju zadovoljstvo pozivom u mladu reprezentaciju BiH u kojoj se nalaze kvalitetni igrači poput Đanana Muse, Sania Čampare, Njegoša Sikiraša i ostalih.

"Ponosni smo i sretni što se trud našeg igrača, a i cijelog kluba isplatio, a ovo je i dokaz da se naš rad prati, te da je na kraju sve to izbornik U18 reprezentacije BiH Josip Pandža prepoznao. Nadamo se da će se u budućnosti još naših igrača naći na popisu reprezentacije" izjavio je sportski direktor HKK Zrinjski Vedran Odak.

Muška U18 reprezentacija 11. prosinca putuje u Tursku, gdje će 13. odigrati posljednji kontrolni meč pred Europsko prvenstvo protiv selekcije domaćina.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovina nalazi se u C grupi zajedno sa Litvanijom, Latvijom i Izraelom, sa kojim će naša reprezentacija odigrati prvu utakmicu na Europskom prvenstvu 16. prosinca.

HERCEGOVINA.info