Mlada Tea Bošnjak u osam utakmica postigla čak 143 poena

Tea Bošnjak
Tea Bošnjak
... Nikolić i Babić samo su neki od brojnih koji su iznikli iz 20 godina stare ramske "Škole Košarke". I u ovim teškim vremenima kada muški i ženski košarkaški klub jedva preživljavaju treneri vrijedno rade i stvaraju nove košarkaške nade.

HŽKK "RAMA" se u sezoni 2013./14. s mlađim uzrastima natječe u "Ligi mladih košarkaša SBŽ" gdje se trenutno nalazi na prvoj poziciji u predkadetskom uzrastu i na drugoj poziciji u uzrastu kadetkinja. Svoje odigrane minute najbolje je iskoristila trinaestogodišnja Tea Bošnjak koja je odigrala 4 utakmice u predkadetskom uzrastu, kao i 4 utakmice u kadetskom uzrastu, gdje se natječu djevojčice koje su od nje starije tri godine. Bošnjak je u 8 odigranih utakmica postigla 143 poena s prosjekom po utakmici od 17,8 poena, što nije ostalo nezapaženo čak i šire od BiH, tako da je mlada Ramkinja uvrštena na širi popis reprezentacije Hrvatske.

Tea Bošnjak je dokaz da se u HŽKK "RAMA" radi kvalitetno i da će se u Prozor-Rami još dugo igrati košarka. Predsjednik HŽKK "RAMA" Željko Petrović nam je rekao kako je ovo samo jedan od talenata za koje se predviđa svijetla budućnost u košarci.

Večernji list