FOTO/VIDEO   Mario Hezonja nastavio s odličnim igrama

Mario Hezonja, NBA liga , nba, košarkaš, Mario Hezonja, NBA liga , nba, Mario Hezonja, nba, NBA liga , Mario Hezonja, NBA liga , vjenčanja, Mario Hezonja, NBA liga , Mario Hezonja, NBA liga
Nova je to sjajna partija mladog Dubrovčanina nakon što je prije četiri dana Celticsima ubacio 17 koševa.

Porazu Orlanda presudio je Kevin Durant koji je pogodio tricu pola sekunde prije kraja za pobjedu 117-114. Durant je utakmicu završio sa 37 koševa, a druga zvijezda Oklahoma Cityja Russell Westbrook je upisao svoj treći zaredom triple-double s 24 koša, 19 skokova i 14 asistencija. Ove je sezone upisao osam triple-doublea, od čega pet u zadnjih 11 utakmica. To mu je 27. triple-double u karijeri, čime se izjednačio s Rajonom Rondom na drugom mjestu aktivnih igrača, iza LeBrona Jamesa koji ima 39.

Victor Oladipo je predvodio Orlando sa 37 koševa. Magic je vodio u zadnjoj minuti prije nego je Westbrook izjednačio na 114-114 29.4 sekunde do kraja. Osim Hezonje, koji je odigrao 19:48 minuta, 16 koševa je za Orlando zabio i Nikola Vučević, a naš je košarkaš dobru večer upotpunio sa još četiri skoka i jednom asistencijom.