FOTO/VIDEO  LeBron James salutiranjem pozdravio hrvatske generale

Sve je počelo jučer kada je jedan šaljivi Hrvat poručio LeBronu Jamesu na službenom Facebook profilu neka se ugleda na Marija Mandžukića i pozdravi hrvatske generale 'jer su ga oni obranili od invazije Srba'.

„Bok Bron. Trebao bi salutirali hrvatskim generalima Gotovini i Markaču kad postigneš sljedeći koš, baš kao što je to napravio Mandžukić. Oni su spasili tvoju zemlju, jer Srbi su htjeli napasti SAD. Njihov moto bio je 'Srbija do Tokija preko Milvokija (Milwaukeeja)'. Gotovina, Markač i ostali Hrvati su ih zaustavili", napisao je naš sunarodnjak LeBronu Jamesu.

Odgovor je bio neočekivan i ekspresan - LeBron James u sinoćnjoj utakmici to je zaista i učinio! Da stvar bude zanimljivija, protivnik njegovog Miamija bili su - Milwaukee Bucksi.

Valja spomenuti kako je mega zvijezda NBA lige u prošlosti nekoliko puta znala slaviti postignute poene na sličan način. Na vama je da procijenite radi li se ovdje tek o slučajnosti ili je LeBron James uistinu pozdravom odao počast hrvatskim junacima Gotovini i Markaču.