Košarkaško prvenstvo Herceg-Bosne: Derbi u Čitluku

HKK Čapljina, HKK Čapljina, ks herceg bosna, kosarka, hkkčapljina, HKK Čapljina, HKK Čapljina, HKK Široki, HKK Čapljina, kosarka, HKK Čapljina, kosarka, kosarka, HKK Široki, juniori, kosarka, Eurobasket, HKK Široki TT Kabeli, Cibona, cedevita, Europsko prvenstvo, kosarka, Hrvatska, grčka, Eurobasket, Eurobasket, Eurobasket, HKK Zrinjski, HKK Široki TT Kabeli, Coleman Collins, HKK Široki, kosarka, Tomislavgrad, kosarka, prva liga BiH košarka, kosarka, HKK Brotnjo, kosarka, ABA liga, kosarka, rezultati, 12. kolo, ABA liga, kosarka, KK Cedevita, partizan, duško ivanović, BIH, zoran planinić, Efes Pilsen, kosarka, Svjetsko prvenstvo, Darijo Šarić, KK Cibona, KK Cedevita, kosarka, kosarka, juniori, kosarka, košarkaš, juniori, Mladi hrvatski košarkaši, košarkaši, Slovenija, SAD, košarkaši, SAD, ABA liga, KK Cibona, KK Cedevita, ABA liga, ABA liga, nba, NBA liga , koš, kosarka, ABA liga, ABA liga, ABA liga, KK Cedevita, reprezentacija BIH, fiba, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Kruno
Kolo otvaraju u subotu popodne Široki II i Livno. Domaćin se nada novoj pobjedi jer mu je forma u usponu, a i Livno ne dolazi sa "bijelom zastavom“ jer su nakon serije loših utakmica, u prošlom kolu visoko porazili Ramu i nadaju se nastavku uspješnih igara.
 
U subotu igraju i Posušje i Kiseljak i sve osim visoke pobjede domaćina koji u nastavku igraju izvanredno predstavljat će pravo iznenađenje.Trio Čutura, Begić i Ramljak će sigurno popunjenom gledateljstvu u Posušju pokazati svoje košarkaško umijeće, a i Kiseljak će na svom gostovanju pokazati da 4 pobjede kao novajlije u Ligi nisu slučajnost.

U Rami igraju stari sportski prijatelji Rama i Busovača. Domaćin u drugom dijelu ne pruža dobre igre kao na jesen,a i mladići iz Busovače se nadaju, nakon teškog rasporeda u nastavku natjecanja,da mogu doći do svoje druge pobjede.

Zanimljiva utakmica na rasporedu je u Tomislavgradu. Mlada ekipa Tomislava u nastavku igra kao preporođena i vjerojatno se nadaju i dobrom rezultatu protiv favoriziranog Viteza. Vitežani su opterećeni i ozljedama ponajboljih igrača i imperativom pobjede, pa bi utakmica do kraja mogla biti neizvjesna.

Zrinjski II dočekuje Ljubuški. Nakon serije dobrih igara Mostarce je težak poraz u Odžaku "spustio na zemlju“. Ljubušaci igraju toplo-hladno,od velikih i uvjerljivih pobjeda do neprepoznatljiva igre najboljih igrača i poraza.

Derbi je zasigurno u Čitluku gdje dolazi ekipa koja je jedina porazila Brotnjo, Odžak. Domaćini igraju izvanredno, trener Zelenika je odlično ukomponirao ekipu izrazitih individualaca i očekuje sigurnu pobjedu. Odžak je ponovo bez svog ponajboljeg igrača Horoskovića/ozljeda/,ali sa povratnikom Kovačem i u posljednje dvije utakmice iznenađenjem-mladim domaćim igračem Omerbašićem će sigurno pružiti dostojan otpor lideru na tablici.

Raspored:

Subota 27.2.
ŠIROKI II-LIVNO 15,30
POSUŠJE-KISELJAK  19,00

Nedjelja 28.2.
BROTNJO-ODŽAK 12,00
ZRINJSKI II –LJUBUŠKI 16,30
RAMA –BUSOVAČA 17,00
TOMISLAV-VITEZ 16,30

brotnjo.info