Košarkaši Zrinjskog sutra sa Grudama

HKK Zrinjski, HKK Zrinjski HT Mostar, HKK Zrinjski
Nažalost veliki broj nazočnih novinara naslutio jeda je ova utakmica nešto više od igre, a razlog tome je plasirana vijest od strane KK Slavija da će Zrinjski pustiti sutra utakmicu Grudama kako bi ovi opstali u ligi. Ovaj puta upravo iz tih i takvih razloga tiskovnoj konferenciji osim trenera Vujčića, i igrača Klarice i Kastratovića nazočio je i predsjednik kluba Dalibor Miloš koji je na otvaranju presice rekao:

"Nema tu neke velike priče, niti se mi moramo puno očitovati oko ovih glasina. Ovo što dolazi iz Slavije je krajnje nekorektno i nesportski, mi znamo te ljude od ranije i nismo od njih očekivali tako nešto, ali očigledno da nije tako. Ovako nešto može pasti na pamet samo onome tko se sa sličnim rabotama služi, a našem sportskom kolektivu takvo što ne pada na pamet. Neka ljudi iz Slavije te priče ostave za sebe, mi ćemo sutra igrati sportski, a ukoliko se desi da nas ekipa Gruda pobjedi mi ćemo im sportski čestitati".

Nakon predsjednika riječ je dobio trener Vujčić koji je istakao: "Odmah ću na početku reći da za nas liga nije završila, i na svaku slijedću utakmicu gledamo kao na novi izazov. Da bi potvrdili pobjedu protiv Borca mi sutra moramo odigrati što bolje sutra i pobjediti. Ja sutra očekujem maksimalan angažman od svojih igrača svih četrdeset minuta.Ukoliko se bude igralo tako, onda ni krajnji rezultat neće izostati, mi imamo motiv pobjediti sutra jer ekipa Gruda nas je dobila u prvom dijelu prvenstva. Ekipa Gruda nije za podcjenjivanja, dokazali su to u više utakmica tijekom sezone i priče o nekom puštanju utakmice su sulude".

Poslije trenera riječ je dobio riječ Kastratović: "Ono što bih odmah istakao jeste da mi imamo sjajnu atmosferu u ekipi, jako i dobro kvaliteno radikmo na treninzima i utakmicu protiv Gruda shvatamo jako ozbiljno. Nadam se da ćemo od prve minute biti fokusirani na rezultat i na ispunjavanje zadataka koje nam je dao trener, pa onda pobjeda neće doći u pitanje".

"Ja bih se složio sa Darkom, idemo na pobjedu kao i na svim dosadašnjim susretima i sigurno jue da nas ove priče ne zanimaju. Mi kao momčad ne smijemo dozvoliti da nas ekipa Gruda pobjedi na našem terenu i nadam se da ćemo mi zacementirati naše drugo mjesto na tablici. Nema mjesta kalkulacijama, idemo na pobjedu", dodao je Luka Klarica.

Eto nažalost kada dobre igre i rezultati košarkaša Zrinjskog nisu privukle veću pozornost medija i navijača, neutemeljene priče i laži kako vidimo jesu. Ovo je poziv navijačima da dođu i pogledaju utakmicu, a medije ne treba znati oni će biti na licu mjesta željni senzacija.

Utakmica HKK Zrinjski-HKK Grude igra se sutra sa početkom u 18 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

zrinjski.info