Košarkaši HKK Zrinjski sutra sa OKK Beograd

HKK Zrinjski, okk beograd, balkanska liga

Naravno presicu je po starom dobrom otvorio i vodio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima obratili su se Mario Glibić pomoćni trener i košarkaš Almir Hasandić.

Naravno presicu je otvorio i vodio Mario Vrankić koji je najavio gostovanje OKK Beograd kao svojevrstan šlager, a nazočnim novinarima obratili su se  Mario Glibić pomoćni trener i košarkaš Almir Hasandić.

„Gledali smo dvije utakmice na DVD-u OKK Beograda, gdje smo vidjeli da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi. Unatoč tome što igramo na domaćem parketu OKK Beograd je favorit u sutrašnjoj utakmici."Dobili su ekipu Levskog, zadnje kolo u Srbiju su slavili sa 30 razlike, mi kad bi smo uspjeli sutra pobijediti, stekli bi velike izglede da izborimo nastavak natjecanja u Balkanskoj ligi.  Ako budemo imali tri pobjede, samim time bi bili među prve tri ekipe i onda bi razigravali za play off. Ja se nadam da možemo pobijediti, ali će biti jako teško". rekao je pomoćni trener HKK Zrinjski Mario Glibić i nadodao da su svi igrači zdravi i spremni za sutrašnju utakmicu.

„Ja očekujem fer i korektnu utakmicu, a što se tiče rezultata očekujem pobjedu. Znamo da je OKK Beograd kvalitetna ekipa što je pokazala pobjedom protiv Levskog, ali uz naš maksimalan angažman možemo do bodova. Raspoloženje u ekipi je odlično, držimo se zajedno i jedva čekamo sutrašnju utakmicu", riječi su mladog Admira Hasandića.

Ekipa HKK Zrinjski ima dosta problema sa treniranjem jer se trenutno u dvorani na Bijelom Brijegu odigrava malonogometni turnir HVIDRA 2010, tako da su Plemići zadnji trening odradili u Grudama na čemu se zahvaljuju vodstvu HKK Grude.

Ovo je ujedno pozivnica navijačima da sutra dođu pomoći košarkašima HKK Zrinjski da pobjede renomiranog protivnika. Utakmica se igra sutra (srijeda) u 18 sati, uz direktan prijenos na RTV Mostar. Naravno bit će direktan prijenos i na stranici Balkanske lige, a sve to bi bilo nemoguće bez tvrtke Mreža doo. Iz HKK Zrinjski su još jednom izrazili nezadovoljstvo odnosom FTV i BHTV  prema nastupima Zrinjskog u jednom kvalitetnom međunarodnom natjecanju, kao što je ova Balkanska liga.

Generalni sponzor utakmice je tržni centar Piramida, a sponzori su još tvrtke Katarina i Net, a bit će organizirana nagradna iga koje su pokrovitelji HT Mostar i Intima.