FOTO  Košarkaši Širokog sutra dočekuju Budućnost

U vezi s tim danas je u prostorijama kluba održana i tiskovna konferencija na kojoj su se pojavili pomoćni trener Damir Vujanović, te igrači Darko Planinić i Fran Pilepić.

-Ekipa Budućnosti stiže danas (petak) u popodnevnim satima u Široki Brijeg i večeras će odraditi trening. Poznato nam je da se radi o odličnoj momčadi koja je po meni peta momčad ABA lige, odmah do tri euroligaša i Cedevite. Već 6 sezona ih vodi odlični trener Radonjić i imaju prepoznatljiv stil igre. Igraju agresivno obranu i rastrčani su. Mi smo u potpunosti upoznati s njihovim načinom igre, snimili smo sve. Bit će izuzetno teška utakmica no mislim da je došlo vrijeme da ostvarimo prvu domaću pobjedu u ovogodišnjoj sezoni ABA lige- reko je Velićev pomoćnik Vujanović.

Fran Pilepić je rekao da Budućnost i Široki igraju dosta sličan stil igre te da se nada i očekuje uz podršku gledatelja, pobjedu na Pecari.

-Ekipe se dobro poznaju, u pripremnom razdoblju igrali smo dvije utakmice s njima (1 poraz i 1 pobjeda) očekujem tešku utakmicu ali i pobjedu na Pecari- rekao je širokobriješki snajperist Fran Pilepić. S njegovim razmišljanjem se složio i mladi centar Širokog Darko Planinić te nadodao da je ekipa spremna i dobro pripremljena za ovu utakmicu.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 20 sati.

ABCportal.info