Košarkaši Širokog bolji od Studenta

HKK Široki Brijeg, HKK Zrinjski, HKK Široki Brijeg, kk spars, HKK Široki Brijeg, KK Radnik, HKK Široki Brijeg, KK Student, HKK Široki, KK Student, HKK Široki Brijeg, KK Vogošća, HKK Široki Brijeg, HKK Široki, OKK Sloboda, kk Sloboda, HKK Široki, OKK Sloboda, HKK Široki Brijeg, KK Kakanj, HKK Široki Brijeg, HKK Zrinjski, HKK Široki Brijeg, KK Radnik, Igor Jelčić, HKK Široki Brijeg, HKK Široki Brijeg, KK Igokea

... 10. kola Lige 11 Košarkaškog prvenstva BiH igranom u dvorani Pecara. Domaći su odlično otvorili utakmicu te su nakon prve četvrtine vodili 22:10 dok su na poluvrijeme otišli s rezultatom 36:26.

U nastavku susreta Široki je nastavio u dobrom ritmu te su nakon treće četvrtine vodili 63:47. S +16 ušli su domaćini u posljednju dionicu susreta, no opet su si zakomplicirali život i zamalo ispustili pobjedu.

Gledali smo na Pecari pravu dramu u posljednjim trenucima utakmice, a s obje strane igrala se igra živaca sa slobodnim bacanjima. Sedam sekundi prije kraja Lončar je pogodio jedno od dva slobodna bacanja za 74:71, a Ross u nastavku nije uspio pogoditi tricu kako bi utakmicu odveo u produžetak te je Široki s(p)retno došao do pobjede.

Dario Drežnjak s 15 i Ivan Mikulić s 14 koševa predvodili su Široki do nove pobjede. Markus Lončar dodao je 13, a Mateo Drežnjak 10 koševa. Kod Studenta se izdvojio trojac Gudić, Marković i Ross.

Berin Gudić postigao je 20, a Jelen Ross 19 koševa dok je 16 pridodao Dejan Marković. Podsjećamo, prije dva kola na Pecari je Široki prokockao +17 protiv Sparsa te je otkaz tada dobio trener Mladen Vušković, a na klupi ga je zamijenio Damir Vujanović.