Košarkaši Čapljine bolji od košarkaša Brotnja rezultatom 76:57

HKK Čapljina

U goste su došli košarkaši HKK ''Brotnjo'' iz Čitluka, koje su  košarkaši Čapljine svladali rezultatom 76:57.

U prvoj četvrtini gostujući košarkaši pratili su ritam Čapljinaca (19:17), dok se na poluvrijeem otišlo rezultatom 40:30. Nakon poluvremena košarkaši Čapljine ubacuju u petu brzinu; treću četvrtinu završavaju rezultatom 60:46, dok je konačan rezultat utakmice glasio 76:57.

Na pobjedu Čapljinaca osvrnuo se i trener HKK ''Čapljina - Lasta '' Hrvoje Vlašić, koji je za čaportal rekao: '' Zadovoljan sam utakmicom, posebice igrom u obrani. Sitne probleme imamo u skoku, koje moramo u vrlo kratkom vremenu riješiti, ali mislim da dobivamo konture igre kakvu želimo igrat kroz ovu sezonu. Mogli ste vidjeti puno kontra napada, puno trčanja, puno realizacije, brze realizacije pa tek onda igre pet na pet.Sve u svemu zadovoljan sam utakmicom, s obzirom da je prva na domaćem terenu, i jako mi je drago što se, unatoč odigravanju utakmice u 16 sati, pojavilo dosta gledatelja koji su nam dali potporu.''.

U redovima Čapljine najefikasiniji su bili Gligora sa 22, Bjelica sa 19, Zdravković sa 14 i Brkić sa 12 koševa, dok su goste predvodili Planinić sa 12, Lesko sa 11 i Buhač sa 10 koševa.

čaportal