FOTO/VIDEO  Ivica Zubac upisao svoj drugi double-double

Ivica Zubac, NBA liga , nba, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, nba, NBA liga , Ivica Zubac, NBA liga , la lakers, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, NBA Ljetna liga, Ivica Zubac, nba, Ivica Zubac, NBA liga , Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, nba, NBA liga , Dragan Bender, NBA liga , Ivica Zubac
Ivica Zubac je sinoć u porazu Los Angeles Lakersa od Portland Trail Blazersa upisao svoje drugi double-double u NBA karijeri, a Dario Šarić je zabio 17 koševa u pobjedi Philadelphia 76ersa, kao i Bojan Bogdanović u porazu Brooklyn Netsa.

Los Angeles Lakers su sa 98-105 izgubili od Portland Trail Blazersa i to u zadnjim minutama utakmice. Zaostajaući deset razlike na početku zadnje četvrtine, Williams je pogodio tri trice zaredom za seriju Lakersa od 17-4 da bi pet minuta prije kraja vodili sa 97-94.

Međutim, Lakersi su tu stali, a Damian Lillard pogađa tri slobodna bacanja za izjednačenje nakon čega C.J. McCollum pogađa tricu i Portland prelazi u vodstvo. Portland (20-27) završava utakmicu serijom od 14-4, a Lakersi promašuju 11 od svojih 13 zadnjih šutova.

Lou Williams je predvodio Lakerse (16-33) sa 31 košem od čega je 11 u zadnjoj četvrtini, a Jordan Clarskon je ubacio 22 koša. Ivica Zubac je stigao do svog drugog double-doublea, on je u 27 minuta ubacio 12 koševa uz 10 skokova te dvije asistencije i tri bloka.