IGOKEA SUTRA U MOSTARU Nikolić: Oni su najbolja ekipa u BiH

Neven Nikolić
hercegovina.info

Košarkaši Igokee u dva dana odigrat će dvije utakmice u Hercegovini. Večeras u 19 sati gostuju kod Čapljine, a susret sa Zrinjskim na rasporedu je u utorak u 18 sati.

„Oni su definitivno najbolja ekipa u ovoj Ligi. Imaju puno internacionalaca, reprezentativaca Hrvatske, Srbije, BiH. Bit će to jako zahtjevna i teška utakmica, dobro smo se pripremili, ali u sutrašnjoj utakmici će se dosta pitati njih. Igokea je jedan rang više od nas, ekipa koja će navjerojatnije biti prvak ove države. Ekipa koja igra jako dobro u posljednje vrijeme, bez obzira što su optustili neke igrače. Ono što smo gledali posljednje 3-4 utakmice pravo dobro izgledaju, pobjeđuju s velikom razlikom. Kiks su imali u finalu Kupa protiv Sparsa i to im je jedina utakmicu koju nisu dobro odigrali“, kazao je na konferenciji za novinare trener Zrinjskog Neven Nikolić.

Utakmicu su najavili i Krsto Bjelica i Tihomir Vranješ, dvojica ponajboljih igrača Zrinjskog u ovoj sezoni.

„Za utakmicu nam neće nedostajati motiva jer znamo tko nam dolazi. Nadamo se kako neće biti baš kompletni i odmorni jer igraju utakmicu večer prije toga. Mi gledamo nas dobro smo radili u pauzi i jedva čekamo utakmicu da se pokažemo u što boljem svjetlu. Nadam se da će biti dosta publike i kako će nas podržati“, istaknuo je Bjelica.

„Znamo o kakvoj se ekipi radi koja je prepuna kvalitetnih igrača. Mi smo naporno radili dva i pol tjedna, dobro smo se pripremali i tražit ćemo svoju šansu kao i u svakoj utakmici“, komentirao je Vranješ.

Obje utakmice direktno će prenositi RTV Herceg-Bosne.