FOTO  Humanitarni spektakl u organizaciji HKK Zrinjski

HKK Zrinjski, humanitarna utakmica

Prava je šteta što osim srca i fenomenalnih košarkaša Mostar nema i košarkašku dvoranu, jer da je ima večerašnji humanitarni susret u organizaciji HKK Zrinjski bio bi svakako puno bolje posjećen. Ovako su se nazočni gledatelji koji su se odazvali akciju parili u jednoj vrsti saune na što je večeras sličila dvorana na Bijelom Brijegu.

Humanitarnu večer otvorili su veterani Zrinjskog i Hercegovine i usprkos velikoj vrućini pokazali da još nisu zaboravili igrati košarku. Na kraju zanimljivog susreta slavili su veterani Mostara rezultatom 35:28. Nakon veterana na parket su izašle najmlađe kategorije Zrinjskog iz škole košarke Plemići i pokazali što znaju.

Glavni događaj večeri bio je susret HKK Zrinjski i Reprezentacija Mostara koja je sastavljena od igrača koji su ponikli u Mostaru. Nazočni gledatelji imali su tako prigodu pozdraviti Sesara, Dujmovića, Princa, Mašića, Lerića, Rahimića, Rozića, Džidića, Filipovića i Jazvina. U poluvremenu ove utakmice imali smo prigodu vidjeti malo stariju generaciju iz škole košarke i ekipe koje su vodili Miljenko Džidić i Ilija Volarić. Utakmica Zrinjski-Mostar je bila izjednačena, i na kraju je završila neodlučenim rezultatom 71:71, što je i najrealniji ishod. Rezultat je na kraju najmanje važan, jer svi igrači su se večeras skupili da pomognu mostarskoj dječjoj klinici i od srca im hvala na njihovoj humanoj gesti. Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo organizatora turnira, a to je naravno HKK Zrinjski.

hercegovina.info