HKK Zrinjski: Želimo nastaviti niz i ući u final-four

Student-Zrinjski
Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Bosna je momčad koja je po mom mišljenju prošla neka svoja turbulentna razdoblja i stabilizirala formu. Pobijedili su Vršac u gostima i samim time pokazali da imaju kvalitetu i da svakog mogu pobijediti u međuvremenu su promjenili trenera i doveli dva igrača na pozicijama 4-5, iskusnog Tuljkovića i Hannera uz ostale prije svega Knezevića i Bradforda te Šturanovića koji čine jednu kompaktnu momčad. Mi u posljednje vrijeme igramo dobro i želimo nastaviti niz pobjeda."

Ali Demić, košarkaš HKK Zrinjski
"Sigurno je da će biti zanimljiva utakmica, obje ekipe su u dobrom ritmu i dobro igraju. Mi ćemo pokušati da nastavimo ovaj pobjednički niz al neće biti lako. Mislim da neće biti slična prvoj utakmici u Mostaru jer su se kod njih desile neke promjene koje im daju rezultat. Kod ekipe Bosne je došlo do promjene trenera tako možemo očekivati i drugu vrstu igre, ali pokušati ćemo da mi budemo ekipa koja će nametnuti ritam igre. Naravno mi smo pojačani sa Igrutinovićem i Šamadanom koji će nam donijeti širinu u igračkom kadru i to ćemo da iskoristimo na svaki mogući način. Ja vjerujem u pozitivan ishod utakmice u našu korist jer smo na jednom zavidnom igračkom nivou."

Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski
"U dobrom smo ritmu, vezali smo 8 pobjeda na dva fronta. Želimo da se priključimo vrhu i umiješamo u trku za final-four. Došla su nam pojačanja u pravom trenutku i ubrizgali novu krv. Želimo da ovaj niz produžimo i idemo u Sarajevo po pobjedu. Bosnu poštujemo, njihova pozicija na tabeli nas neće zavarati. Očekujem dobar meč i neka pobjedi bolji u ovom trenutku."