HKK Zrinjski: Zaslužena pobjeda Plemića nad Dynanicom

HKK Zrinjski, KK Dynamic VIP PAY
Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
"Tražio sam maksimalni pristup od svih igrača. Mislim da smo odigrali u par intervala dosta dobro. Nekim detaljima u obrani nisam zadovoljan naročito ovo drugo poluvrijeme, kontrola reketa i skoka. Želio bih se zahvaliti publici koja nas je podržavala cijelu sezonu. Čestitam mojim igračima na pobjedi. "

Sven Smajlagić, igrač HKK Zrinjski Mostar
"Ova utakmica nam je bila prevenstveno da se pripremimo za hercegovački derbi u nedjelju. Nismo htjeli izgubili bez obzira što je utakmica bila nebitna i samim time smo si dali motivaciju za sljedeću utakmicu."

Miroslav Nikolić, trener KK Dynamic VIP PAY
"Naglo smo pali u trećoj četvrtini što je presudilo utakmicu. Mi smo neke igrače otpustili, mi igramo sa igračima 2001. godište te mi je važno da napravim igrače te da više osjete jače utakmice te da se uigravaju. Zrinjski je zasluženo pobjedio te im čestitam."

Aleksandar Todorović, igrač KK Dynamic VIP PAY
"Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, zamisli trenera smo ispoštovali. Početkom treće četvrtine napravili smo dosta gluposti što je rezultiralo da se Zrinjski odvoji na 12 razlike. Pred kraj nije bilo ni vremena ni snage da se stigne ta prednost. Čestitam Zrinjskog na zasluženoj pobjedi."