HKK Zrinjski: Vedran Odak izabran za izvršnog direktora

vedran odak, HKK Zrinjski, vedran filipović, darko smiljanić, Mostar, Druga ABA liga, ABA liga
Na temelju članka 40. Statuta HKK Zrinjski Mostar, Upravni odbor imenovao je Vedrana Odaka za izvršnog direktora kluba.

"Vedran Odak rođen je 1986.godine u Mostaru gdje je završio osnovnu i srednju školu te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru sa titulom Magistar ekonomske struke, smjer Menadžment , magistarski rad : organiziranje sportske organizacije s praktičnim primjerom HKK Zrinjski. Prošao sve selekcije HKK Zrinjski te se trenerskim poslom bavi od 2006. godine te je obnašao funkcije trenera svih selekcija omladinskog pogona i Zrinjski II. Od 2016. Imenovan je za voditelja omladinskog pogona koju je obnašao do imenovanja izvršnog direktora"

Iz Upravnog odbora su izrazili želju da će novoizabrani izvršni direktor zajedno sa svojim timom nastaviti uspješan rad u cilju ostvarivanja pozitivnih rezultata kluba.

"Prije svega želim se zahvaliti Upravi kluba na ukazanom povjerenju i nadam se da ću isto opravdati. Ove godine uz domaću ligu igramo i međunarodno natjecanje ABA 2 ligu i sigurno da nam je cilj predstaviti kako naš klub tako i naš grad u najboljem svjetlu, zašto će nam biti potrebna organizacija na visokom nivou.

Nadam se da će grad Mostar i regija prepoznati entuzijazam ljudi u klubu koji žele omogućiti jedno međunarodno takmičenje kroz cijelu sezonu čime se malo klubova može time pohvaliti. " istakao je Vedran Odak.

Za sportskog direktora izabran je Vedran Filipović, dok je za PR-a kluba izabran Darko Smiljanić.