HKK Zrinjski: Važna pobjeda i korak naprijed ka plasmanu na final four

kk zrinjski - kk krka
kk zrinjski - kk krka
Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Loše smo otvorili utakmicu, dosta smo se tražili ispočetka teško smo nalazili organizaciju igre. Šuterski smo zakazali u prvom dijelu utakmice i na krivi način smo napadali. U drugom dijelu smo počeli sa agresivnom obranom i dobili smo svoju igru koja nam je na kraju donijela i pobjedu. Podrška navijača maksimalna, puno bi im se zahvalio i nadam se da ćemo im pokloniti još puno pobjeda."

Marko Ljujić, košarkaš HKK Zrinjski
"Prije svega zahvalio bih se publici koja nas je večeras podržala u velikom broju. Važna pobjeda te korak naprijed ka plasmanu na final four što nam je i cilj. Mislim da imamo velike šanse jer nam raspored ide na ruku bitne ekipe sa vrha nam dolaze. Nadam se da će se ovaj niz pobjeda nastaviti."

Simon Petrov, trener KK Krka
"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Mi smo imali igru u svojim rukama i onda bez nekog razloga, mislim bila je agresivna obrana Zrinjskog mi smo im dali lopte u ruke. Koncentracija nam je pala Zrinjski je poveo i zasluženo na kraju dobio tu utakmicu."

Žiga Dimec, košarkaš KK Krka
"Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali drugo mislim da je pala obrana promašili smo neke otvorene šuteve te je to iskoristio Zrinjski te zasluženo pobjedio. "