HKK Zrinjski: U srijedu utakmica desetljeća za Plemiće

HKK ZRINJSKI-HKK Široki
Kako sada stvari stoje u srijedu s početkom u 19. sati HKK Zrinjski će na svom parketu dočekati KK Igokeu i pobjednik će u razigravanje za prvaka krenuti s prvog mjesta.

Pobjeda košarkašima Zrinjskog otvara vrata raja i bila bi nagrada Plemićima za ovu uspješnu sezonu koju već sada možemo nazvati najboljom u povijesti kluba.

Sasvim sigurno ovo je i utakmica desetljeća za sve koji vrijedno rade u klubu sve ove godine, ali i za navijače čija je potpora Plemićima potrebnija nego ikada.

Košarkaši Zrinjskog već su puno puta obradovali svoje navijače i zaslužili su u srijedu najveću moguću potporu s tribina. Pobjeda nad Igokeom bila bi kruna ove sezone u kojoj su se Plemići borili ne samo protiv svojih protivnika u reketu,  nego i protiv sudaca koji su u nekoliko izuzetno važnih utakmica teško oštetili HKK Zrinjski.

Sve to je bilo jučer i sada ostaje gledati na sutra, ili točnije u srijedu. Spektakl se sprema i košarkaši Zrinjskog obećavaju borbu do zadnje kapi znoji kako bi obradovali svoje vjerne navijače.

Ne propustite biti dio spektakla u kome HKK Zrinjski piše povijest i krči put ka prvoj povijesnoj tituli prvaka BiH.

HKK Zrinjski-KK Igokea, srijeda 19.00 h.

Dođi i budi dio povijesti našeg HKK Zrinjski

HERCEGOVINA.info