FOTO  HKK Zrinjski-SKK Student 88:85

HKK Zrinjski, SKK Student
Gradski derbi privukao je oko 350 navijača. Plemići su ušli u utakmicu kao apsolutni favoriti i na krilima sjajnih rezultata u posljednje vrijeme. Student je ušao u utakmicu s namjerom da pokuša iznenaditi favorizirani Zrinjski.

Prva četvrtina završila je rezultatom 28:22 za fomaćina koji je kontrolirao igru i rezultat. I u drugoj četvrtini Plemići su konce igre držali u svojim rukama i održavali su stečenu prednost. Na odmor se ide s rezultatom 52:41.

Treća četvrtina bila je poprilićno poravnata, a borbeni gosti uspjeli su smanjiti prednost Zrinjskog. Treća četvrtina završila je rezultatom 73:66.

Zadnja četvrtina donijela je malu dramu. Gosti su ubacili u brzinu više, te su zahvaljujući nekoliko vezanih trica u jednom momentu stigli i do prednosti. Zrinjski je ipak uspio vratiti prednost i privesti utakmicu kraju. Na kraju utakmice zaslužena pobjeda Plemića rezultatom 88:85.

Kod Zrinjskog su se istakli Sokolović s 19, Miličević s 15, te Todorović i Pandurić s po 14 koševa. Smailagić je dodao 12, Ljujić 11 i Šutalo 3.

Kod gostiju su se istakli Ross s 24 i Cup sa 20 koševa.

Ovom pobjedom nad Studentom momčad Zrinjskog ujedno se plasirala i u finale Kupa HercegBosne gdje Plemiće čeka Široki. 

HERCEGOVINA.info