FOTO  HKK Zrinjski: Sigurno pobjeđujemo Hercegovac

Povod današnjoj tiskovnoj jeste utakmica sa KK Hercegovac koja se igra u nedjelju, a na samom početku se Filipović osvrnuo na poraz u Kruševcu od KK Napredak: Definitivno to je bila naša najslabija utakmica u ovoj sezoni u kojoj nas nije ništa išlo i poraz od 20. Poena dovoljno govori o našoj igri.
O utakmici sa Hercegovcem pomoćni trener je bio jasan: Hercegovac je momčad koja je ista ili slična već godinama i mi ćemo tu utakmicu pobijediti. Nažalost i mi postajemo domaća ekipa koja kući pobjeđuje, a vani gubi utakmice, a mi u klubu smo planirali da u naredne tri utakmice ostvarimo tri pobjede i da tako popravimo omjer pobjeda i poraza.

Ponajbolji igrač Zrinjskog u dosadašnjem dijelu sezone Kapelan je rekao: Mi kao ekipa moramo shvatiti da nemamo veliku zvijezdu u ekipi, te da moramo svi igrati maksimalno kolektivno i borbeno. Mi ne gubimo utakmice radi talenta već radi srca I nedostatka borbenosti. Dijego je dodao da se u BiH igra dobra košarka, ted a nema primjedbi na suđenje.

Na tiskovnoj su se svi složili da je trenutno najveći problem igra Zrinjskog pod koševima, ted a ekipi nedostaje klasični centar. Na idućim treninzima će se raditi da se poboljša skok igra, a u nedjelju će se momčadi priključiti I Radulović. Na naše pitanje da li će raditi na dovođenju centra odgovoreno je da se sigurno do stanke koja će nastupiti koncem prosinca u klubu neće ništa mijenjati.
Utakmica HKK Zrinjski-KK Hercegovac igra se u nedjelju sa početkom u 18. Sati, a kao i do sada klub će počastiti 100 studenata sa besplatnim ulaznicama. Ulaznice se mogu podići u studentskom domu.

Internet portali zrinjski.info i hercegovina.info također daruju deset posjetitelja sa ulaznicama za utakmicu. Prvih 10. Čitatelja koji pošalju svoje podatke ime I prezime na mail [email protected] dobit će ulaznice za utakmicu.