HKK Zrinjski: Sami moramo odlučivati u utakmici protiv Heliosa

HKK Zrinjski, kk spars, HKK Zrinjski, hrvoje vlašić, hrvoje vlašić, naša tv, Mario Vrankić, HKK Zrinjski, hrvoje vlašić, HKK Zrinjski, marko šutalo, hrvoje vlašić

Tim povodom u klubu je održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Marko Šutalo.

Na početku tiskovne konferencije trener Vlašić se zahvalio klubu na ukazanom povjerenju, jer se u na jednom portalu pojavila priča o smjeni, ali klub je stao uz njega i to mu je samo poticaj da radi još bolje. Što se tiče sutrašnjeg protivnika, Vlašić je istakao: "I oni su imali nekih određenih problema, prije par kola smijenili su i trenera. Ovu zadnju utakmicu su izgubili u domaćem prvenstvu, ali riječ je o igračima koji su poznati u ABA 1 i ABA 2 Ligi, i koji imaju iskustvo igranja i kvalitetu, i tu prije svega mislim na Pašajlića, Šalića i Fona koji mogu napraviti problem, ali u ovom slučaju mi sami moramo odlučivati o ovoj utakmici. Naš angažman i naša kvalitetna igra će biti garancija pobjede. Imamo jednog nezgodnog protivnika protiv koga moramo dati svoj maksimum. Ja sam zadovoljan ovom zadnjom pobjedom u Kaknju gdje smo igrali veoma iskusno i zrelo, te smo kontrolirali utakmicu cijelo vrijeme, tako da se sada vid jedna velika ozbiljnost i zrelost u našoj igri, i htio bi da tako nastavimo".

"Nadovezao bi se na trenera Vlašića i ja mislim da se polako konsolidiramo. Imali smo nekih problema s ozljedama i tek sada smo u punom rosteru, tako da polako stvari dolaze na svoje mjesto i kako vrijeme odmiče bit ćemo sve bolji. Ovim pobjedama u BH ligi podižemo samopouzdanje, i po meni to trebamo prenijeti i na utakmice ABA 2 Lige. Većina ekipa ne odskače kvalitetom od ekipa koje igraju ovu BH Ligu. Sutrašnji protivnik je opasan imaju igrače koji su igrali 1 ABA Ligu, ali po meni ako mi igrali s nekom našom prepoznatljivom energijom i samopouzdanjem ne treba da strahujemo od nikoga u ovoj ABA 2 Ligi", rekao je Šutalo.

HKK Zrinjski - KK Helios Suns na progranu je sutra (srijeda) s početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.