HKK Zrinjski: Podrška navijača sutra će imati veliki značaj za aktualne prvake BiH

zrinjski - student
Trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić uoči sutrašnje utakmice ističe kako im predstoji teška utakmica jer im stiže vrlo kvalitetno posložena momčad.

"Rogaška je vrlo kvalitetna ekipa, dobro izbalansirana i dobro vođena. Imali su problema sa ozljedama i nekompletni odigrali nekoliko utakmica. Sada su izašli iz krize što pokazuje posljednja utakmica u slovenskom prvenstvu gdje su visoko porazili Šentjur. Morati ćemo dati svoj maximum za pobjedu te nadam se da ćemo uz pomoć publike slaviti u svojoj dvorani." istakao je Vlašić

Centar Plemića Marko Ljujić dodaje da će im sutra najveća prijetnja biti sa vanjskih pozicija na što će morati obratiti pažnju.

"Čeka nas meč protiv nezgodne ekipe Rogaške, najveća opasnost nam prijeti od njihovog plejmejkera Davisa na koga ćemo morati da obratimo najviše pažnju. Što se nas tiče, mi se dosta mučimo sa ozljedama i morati ćemo dati svoj maksimum da bi dobili. Pozvao bih i navijače da dođu u što većem broju." dodao je Ljujić

Podrška navijača sutra će imati veliki značaj za aktualne prvake BiH, stoga su iz mostarskog kluba pozvali sve navijače da dođu i podrže momčad do nove pobjede.

Utakmica između Zrinjskog i Rogaške na programu je od 18 sati u školskoj dvorani Bijeli Brijeg.