HKK Zrinjski: Plemići u polufinalu Kupa BiH

kakanj

Voljom ždrijeba određeno je da će se u polufinalnim susretima sastati Bosna i Mladost, te prošlogodišnji osvajač KK Igokea i mostarski Zrinjski.

Trener Hrvoje Vlašić nije krio zadovoljstvo zbog plasmana na završnicu Kup-a te samog ždrijeba sa Igokeom:

Drago mi je da smo izborili završnicu Kup-a BiH te da smo za protivnika u polufinalu dobili momčad Igokee koju svi znamo. Momčad koja dolazi iz ABA lige te koja je u ovom susretu veliki favorit. Mi ćemo pokušati pružiti što jači otpor renomiranom protivniku. Pokušat ćemo sarajevskoj publici predstaviti HKK Zrinjski i Grad Mostar u što boljem svjetlu, istakao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski.

Zrinjski u susret sa Igokeom ulazi oslabljen dvojicom igrača:

Zdravstveni bilten nije baš zadovoljavajući. Imamo izostanak Ljube Šamadana te Marina Gilje koji su ozlijeđeni. Igrači koji su na raspolaganju su spremni za utakmicu i dat će svoj maksimum, dodao je Vlašić.

Draško Knežević najbolji strijelac Zrinjskog odlično poznaje ekipu Igokee u kojoj je proveo dvije sezone i osvojio dvije titule šampiona BiH

Iskreno prije samog ždrijebanja, svi smo očekivali da će nam protivnik biti realno najkvalitetnija ekipa trenutno u našoj ligi a to je Igokea. Sa njima sam osvojio dva puta ligu BIH, ali nisam imao previše udjela u tim titulama, kazao je Draško Knežević

Iako je Igokea favorit, uz maksimalno zalaganje Zrinjski se nada pobjedi:

Što se tiče naših šansi u utakmici sa Igokeom, one naravno postoje ali su realno male. Moramo biti svi na visini zadatka i više od toga ako želimo parirati Igokei. Što se mene osobno tiče protiv njih uvijek imam dodatni motiv i u svoje ime mogu da kažem da ću dati 100% svojih mogućnosti. Opet kažem moramo biti svi na visini zadatka i dati sve od sebe ako želimo da se nadamo pobjedi. Mogu obećati da se nećemo predati i da ne idemo u Sarajevo samo da odigramo utakmicu, dodao je Knežević.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Igokea na rasporedu je u subotu od 20sati u KSC Skenderija, a istu će se moći pratiti uživo na youtube kanalu Košarkaškog saveza BiH.