HKK Zrinjski: Plemići sutra protiv Slobode nastavljaju niz

kos press
Liga se nastavlja sutra, a u goste Plemićima stiže tuzlanska Sloboda.

Tim povodom danas je u prostorijama Sportskog saveza održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Ljubo Šamadan.

"Prije dva mjeseca smo igrali u Mostaru i pobijedili bez velikih problema. Međutim, Sloboda je od tada podigla razinu svoje igre, i sutra će nam trebati maksimalan napor i energija da ostvarimo pobjedu. U dobrom smo stanju, igramo sve bolje i bolje, i vjerujem da ćemo se publici predstaviti u lijepom svjetlu i pobijediti. Najveća prijetnja je Hasandić u vanjskoj liniji, zatim od visokih igrača Đumića, Latifagić koji igra pozicije 3 i 4. Dobro ćemo se pripremiti i očekujem da nećemo razočarati svoje navijače", kazao je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić.

"Jako važno je bilo pobjedom otvoriti Ligu za prvaka. Sada je najbolje da bodove u Kaknju potvrditi pobjedom u srijedu protiv Slobode. Oni su jako dobra ekipa koja igra u odličnoj formi. Ja vjerujem u nas, da ćemo dobro odraditi utakmicu i ostvariti pobjedu. Ja mislim da je naša prednost u energiji, kolektivu. Sloboda ima izrazitog pojedinca Hasandića koji je u Mostaru odigrao vrhunsku utakmicu. Međutim, najviše trebamo gledati na našu igru, i da kvaliteta momčadi dođe do izražaja kako bi s dvije pobjede startali u Ligi za prvaka", izjavio je novinarima košarkaš Ljubo Šamadan.

Utakmica se igra sutra( srijeda) s početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.