HKK Zrinjski: Plemići sutra dočekuju Bosnu - 15.11.2012

HKK Zrinjski, KK Bosna

Gosti tiskovne bili su Mario Glibić pomoćni trener i igrač Boris Lalović. Konferenciju je po starom dobrom običaju vodio Mario Vrankić.

Prvi je riječ dobio Mario Glibić koji je rekao: Mi smo na svakoj domaćoj utakmici koju igramo u ovoj ligi. Protiv Čapljine koja je lider prvenstva mi smo izgubili u zadnjoj minuti, a Bosna je dolazila u Mostar puno jača nego što je sada pa je gubila, pa se nadam da će tako biti i sutra. Svi igrači su zdravi i spremni za sutrašnju utakmicu, koja je za nas derbi bez obzira na trenutni plasman na ljestvici. Mi se nadamo pobjedi sutra koja bi bila prekretnica ka nekim boljim rezultatima od ovih koje smo ostvarili u prvim kolima.

Nakon pomoćnog trenera riječ je uzeo Boris Lalovć koji je istakao: Složio bih se sa trenerom, jer ako pogledamo ljestvicu Bosna je neki blagi favorit, ali da smo mi imali malo više sreće mislim da bi stanje bilo puno povoljnije po nas i mi bi bili u ulozi favorita. Ja očekujem jednu dobru utakmicu u kojoj ćemo mi igrači dati sve od sebe, i nadam se da će to biti utakmica u kojoj neće odlučivati jedna lopta u samoj završnici. Bosna jeste jak protivnik, ali ako mi sutra pobijedimo onda će nam biti puno lakše u nastavku sezone jer nam slijedi utakmice sa lakšim protivnicima.

Istaknuto je i da su razlozi porazima u završnicama najviše neiskustvo u presudnim momentima, ali i loša sreća koja je ovaj puta okrenula leđa Plemićima.

Na kraju su svi nazočni pozvali navijače da dođu sutra pomoći košarkašima Zrinjskog u veoma važnoj utakmici, a oni su za uzvrat najavili borbu za svaku loptu do zadnje kapi znoja.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Bosna igra se sutra (petak) sa početkom u 17 sati i 30 minuta u dvorani na Bijelom Brijegu.

hercegovina.info