HKK Zrinjski: Plemići će sutra dati sve od sebe da svladaju Sutjesku

HKK Zrinjski, Druga ABA liga, kk sutjeska

...u okviru 3. kola ABA 2 Lige dočekuju momčad Sutjeske iz Nikšića. Tim povodom danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili Hrvoje Vlašić i Marko Ljujić.

Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog
"Izuzetno zahtijevan protivnik, očekujem jednu tvrdu utakmicu pravu ligašku. Probat ćemo na sve načine dati sve od sebe da utakmicu pobijedimo. Za nas je izuzetno važno izaći maksimalno motivirano i pametno da probamo pobijediti. Što se tiče sastava dižemo se u formi, imamo problem sa realizacijom što je evidentno u zadnje dvije utakmice, nadam se da smo fizički bolji, a i dobili smo igrača na vanjskoj poziciji Borisa Bakića koji će nam sigurno riješiti jedan dio problema. Vjerujem u momčad da možemo doći do pobjede."

Marko Ljujić, košarkaš Zrinjskog
"Izuzetno bitna utakmica za nas, s obzirom da smo startali sa dva poraza ali mi smo naporno radili i spremali se. Igrači koji su nam nedostajali su se oporavili i uz novo pojačanje očekujem da maksimalno motivirani uđemo u utakmicu. Mi ćemo dati sve od sebe. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju da nas podrži i da krenemo konačno prema pobjedama."

Utakmica HKK Zrinjski-KK Sutjeska igra se sutra s početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info