HKK Zrinjski: Nadamo se plasmanu u doigravanje

HKK Zrinjski, KK Varda

HKK Zrinjski na svom parketu dočekuje momčad KK Varda i tu svrhu je u klubu organizirana press konferencija. Tiskovnu je otvorio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili Boris Džidić trener, te košarkaš Sindis Demić.

"Sutra je posljednja utakmica u ovom regularnom dijelu, i ja se sportski nadam da nije posljednja u sezoni. Mi tu ne ovisimo sami o sebi i to je nešto najgore što vam se može dogoditi u sportu. Na nama je da napravimo svoj dio posla sa neugodnom ekipom iz Višegrada, a osluškivat ćemo rezultate sa drugih terena na kojima ćemo imati svoje ljude. Igrači neće znati što se dešava na tim terenima do samog kraja utakmice, prvenstveno zato da budu koncentrirani samo na našu utakmicu. Imamo određenih problema sa povredama igrača, ali mi smo profesionalci koji ćemo sutra izaći na parket i pobijediti za sebe, i naravno za sve one ljude koji nas prate i podržavaju", riječi su trenera Džidića.

Gospodin Vrankić najavio je Sindisa Demića kao šutera od koga se očekuju dalekometni koševi. " Trener je sve rekao, a nama je da se spremimo što bolje za sutrašnju utakmicu fizički i psihički. Neće biti laka utakmica kako neki vjeruju, a ja sporstki vjerujem da će nam se poklopiti sutrašnji rezultati koji će nam pomoći da se plasiramo u doigravanje. Najgore od svega bi bilo da mi izgubimo od Varde, a da nam se poklope rezultati iz Čapljine i Bileće, tako da sutra moramo u utakmicu ući maksimalno angažirano i pobjediti Vardu", riječi su Demića.

Utakmica se igra sutra sa početkom u 19. sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a iz kluba su po tko zna koji puta pozvali navijače da dođu pomoći košarkaše Zrinjskog u ovoj izuzetno važnoj utakmici.

hercegovina.info