FOTO/VIDEO  HKK Zrinjski: Mi smo favoriti na svom parketu

HKK Zrinjski, HKK Čapljina
Tiskovnu konferenciju je vodio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili Nedjeljko Zelenika šef struke, Mario Petrić kapetan, te Mario Glibić kondicioni trener HKK Zrinjski.

Prvi je riječ dobio Nedjeljko Zelinika koji je rekao: Poraz od Servitiuma smo već arhivirali i mi se pripremamo za meč sa Čapljinom kako bi u tu utakmicu ušli što bolje pripremljeni. Radimo onoliko koliko nam dozvoljava prostor i vrijeme i nadamo se da će to biti dovoljno da pružimo jednu dobru partiju sutra protiv Čapljine. Čapljina nas je prije nekih dvadesetak dana dobila dvadesetak razlike, mi ih respektiramo ali ove godine ne mislimo nikome dati šansu da bude favorit na našem parketu i mi na svakoj domaćoj utakmici preuzimamo ulogu favorita.

Nakon trenera riječ je dobio Mario Glibić koji je kazao: Momčad je fizički spremna i nemamo nikakvih ozljeda i zadovoljni smo formom igrača, premda par igrača može i mora podići formu na malo veći nivo.

Zadnji je govorio Mario Petrić kapetan ekipe: Atmosfera u momčadi je dobra i imamo velika očekivanja u utakmici sa Čapljinom koju idemo pobijediti. Mi ćemo dati sve od sebe i izuzetno smo motivirani jer je Čapljina naš veliki rival i u posljednje vrijeme sa njima imamo negativan niz i nadamo se da ćemo uz pomoć naših navijača dobiti tu utakmicu.

Svi nazočni su pozvali navijače da dođu sutra podržati Zrinjski, a utakmica se igra sa početkom u 17. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

Na kraju tiskovne trener Zelenika je posebno istakao:

U zadnjh par godina digle su se neke tenzije između Zrinjskog i Čapljine i to se ne bi trebalo ponavljati. Ja se dobro sjećam utakmice kada su naši Ultrasi i Patrioti iz Čapljine skupa pjevaju Hercegovina u mom srcu, i to neću nikada u životu zaboraviti. U tim trenucima pobjedila je košarka i molim aktere sutrašnje utakmice i navijače da se ponašaju normalno jer zaista nema potrene da se dižu tenzije između naša dva kluba. Neka pobjedi košarka, to je pravi Hercegovački derbi i mora biti napetosti, te se iskreno nadam da će atmosfera biti onakva kakvu smo doživljavali prije četiri godine kada su navijači skupa pjevali i navijali.

HKK Zrinjski-HKK Čapljina

Subota. 03.11.2012. Dvorana Bijeli Brijeg 17.00.

Evo kako je to izgledalo na toj utakmici

hercegovina.info