FOTO  HKK Zrinjski-KK Vogošća 110:102

HKK Zrinjski, KK Vogošća
Gosti su čak tijekom cijelog prvog poluvremena imali prednost, a prva četvrtina je završila 20:27. U drugoj četvrtini košarkaši Zrinjskog uspijevaju stići prednost gostiju, koji ipak na odmor uspijevaju otići sa prednošću 47:48.

Na početku drugog dijela Plemići prelaze u vodstvo koje nisu ispustili do kraja utakmice. Gosti su ipak držali u utakmici zahvaljujući ponajprije izvrsnom Tuljkoviću koji je pogađao iz svih pozicija. Domaći odgovor ovaj puta uz već standardno odlične Sinadinovića, Lalovića i Jazvina bio je u odličnoj partiji Brajkovića, te debitanta Novaka koji je oduševio svojim prvim nastupom za Zrinjski.

U zadnju četvrtinu ušlo se sa 75:70. U toj zadnjoj četvrtini momčadi su također bile pucački raspložene, uz slabu igru obrana i zbog toga na kraju 110:102 za Zrinjski. Više od pobjede raduje dobra igra već pomenutih mladih igrača za koje će se još puno toga čuti.

Zrinjski su do pobjede vodili Lalović s 28, Sinadinović s 23, te Jazvin s 19 poena. Uz njih još jednom vrijedi istaći Brajkovića s 18, te Novaka s 10 ubačenih koševa. Kod gostiju Tuljković je ubacio 29, a Hot 26 koševa.

hercegovina.info