FOTO  HKK Zrinjski-KK Vogošća 103:82

Bila je to utakmica u kojoj je Zrinjski bio nadmoćniji tijekom cijelog meča i na kraju sasvim zasluženo slavio. Sa ovom pobjedom Plemići su se dodatno približili opstanku u ligi, a gosti su nakon ovog poraza definitivno gurnuti u niži rang.

Prva četvrtina pokazala je da je razlika u kvaliteti ogromna, te su košarkaši Zrinjskog održali pravu lekciju gostima. Prva četvrtina završava rezultatom 32:12. Do poluvremena trener Zrinjskog daje prigodu i igračima sa manjom minutažom, i na odmor se odlazi rezultatom 48:32.

Drugi dio odrađen je rutinski. Gosti nisu imali nikakve šanse da se približe, a košarkaši Zrinjskog su igrali onoliko koliko je bilo potrebno za miran završetak utakmice. U drugom dijelu vidjeli smo i nekoliko odličnih akcija koje dovode publiku u dvoranu. Na kraju sigurnih i zasluženih 103:82 za Zrinjski.

Kod Zrinjskog se istakao Jones sa 29 poena i 10 koševa, a vrijedi istaći još i Sinadinovića sa 19, Hasandića sa 17 (5 trojka) i Lalovića sa 14 poena i 6 skokova. Kod gostiju vrijedi istaći Tuljkovića sa 23 koša.

hercegovina.info