FOTO  HKK Zrinjski-KK Ulcinj 60:62

HKK Zrinjski, kk ulcinj

Bila je to jedna zanimljiva i neizvjesna utakmica bukvalno do zadnje sekunde, i na kraju možemo konstatirati da su gosti bili spretnija i sretnija momčad pa su odnijeli pobjedu.
Košarkaši HKK Zrinjski imali su vodstvo tijekom većeg dijela utakmice, ali su na kraju zahvaljujući ponajprije svojim greškama morali čestitati protivniku na pobjedi. Gosti su do pobjede došli u posljednjoj četvrtini koju su dobili sa 8. poena razlike.

Na poluvremenu Plemići su imali vodstvo 33:31, i na kraju treće četvrtine rezultat je bio 49:43. Kao što smo naveli presudna je bila zadnja četvrtina koju su gosti dobili sa 8. poena razlike i na kraju slavili rezultatom 62:60.

Avdibegovic je postigao 16,  Radulović 12 i Jones 10 koševa za Zrinjski, dok du kod gostiju bolji od ostalij bili Kuvelljić sa 15 i Đurišić sa 12 koševa.

Večeras je i dvorana na Bijelom Brijegu bila bolje popunjena i utakmici je nazočilo oko 350 gledatelja. Na poluvremenu utakmice nastupile su i mažoretkinje Mostar.

Slijedeću utakmicu HKK Zrinjski igra već u subotu sa momčadi Igokee, a slijedeća utakmica u Balkanskoj ligi je također u Mostaru sa ekipom Napretka.

hercegovina.info