HKK Zrinjski: Kadeti i juniori osigurali državno prvenstvo

Mladi Plemići su ubjedljivo za vikend savladali ekipe KK Posušja i VKK Mostara.

U prvoj utakmici protvi Posušja su nastupili kadeti, koji su se mučili cijelo prvo poluvrijeme, pa se na odmor otišlo sa samo +7 32:25. U drugom dijelu utakmice, sasvim druga slika na terenu. Agresivna obrana te mnogo bolja igra u napadu prelomile su meč. Posušje se nije moglo rezultatski vratiti nakon serije trica Kuzmana, Manjge i Gilje početkom posljednjeg perioda. Na kraju su i svi igrači dobili priliku i iskoristili je na najbolji mogući način.

HKK Zrinjski - HKK Posušje 76-51 (kadeti)

HKK Zrinjski: Mustapić, Kuzman 21, Manjgo 25, Brkić, Zelenika 7, Hukara, Ćorić 2, Gilja 10, Marina 1, Raguž 2, Soldo 6, Prskalo 2. Treneri: Branko Princ i Vedran Odak

Juniori su lakše nego što se očekivalo savladali košarkaše iz Posušja. Od samog početka Plemići su nametnuli svoj ritam i zasluženo su na kraju slavili. Trener Princ je mnogo rotirao igrače pa su tako svi odigrali zapaženu ulogu. U ekipi Posušja možemo samo izdvojiti dobru igru D. Jukića koji je postigao 23 poena.

HKK Zrinjski - HKK Posušje 93-47 (juniori)

HKK Zrinjski: Knežević 5, Petrić 4, Mikulić 12, Novak 18, Manjgo, Brajković 13, Smoljan 15, Gilja 4, Planinić 12, Zovko 10, Kuzman. Treneri: Branko Princ i Vedran Odak

U zaostaloj utakmici lige HB, kadeti HKK Zrinjskog su se lako obračunali sa VKK Mostarom. Sastav Zrinjskog činio je nešto mlađi sastav, te su svi igrači dobili priliku i upisali se u listu strijelaca.

HKK Zrinjski - VKK Mostar 91-57(kadeti)

HKK Zrinjski: Mustapić 2, Krešić 3, Manjgo 21, Brkić 8, Ćorić 26, Hukara 21, Sudar 2, Raguž 4, Cvitanović 2, Soldo 2.

hercegovina.info