FOTO  HKK Zrinjski-HKK Čapljina 58:63 - 03.11.2012

HKK Zrinjski, HKK Čapljina
Bila je to odlična utakmica u kojoj je na kraju presudilo iskustvo gostujućih igrača, a prijelomni trenutak desio se na početku zadnje četvrtine kada se ozlijedio Sinadinović.

Prva četvrtina bila je dosta izjednačena, i na kraju nje rezultat je glasio 14:16. Druga četvrtina donijela je očajnu igru Zrinjskog što su iskoristili gosti te do odmora otišli na prednost koja je iznosila 24:35.

Treće četvrtina donijela je uraganski Zrinjski čiji su igrači prosto letjeli po terenu. Vrlo brzo se prednost Čapljine istopila, a do kraja četvrtine Zrinjski prelazi u vodstvo. U zadnju četvrtinu ulazi se sa rezultatom 47:42 za Zrinjski, a onda se dogodila već spomenuta ozljeda Sinadinovića. Košarkaši Zrinjskog su napravili par pogrešaka, dok su gosti u ključnim momentima postigli dvije trojke kojima su preokrenuli rezultat. Pred kraj Sinadinović se vratio na parket, ali bilo je kasno za još jedan preokret. Na kraju 58:63 za s(p)retniju momčad, a večeras je to bila Čapljina.

Prvo ime susreta bio je Lalović sa 21 poenom, dok je čapljince do pobjede predvodio Bjelica sa 19 koševa.

Utakmica je odigrana u odličnoj atmosferi pred oko 400 gledatelja.

HKK ZRINJSKI :Cvjetković, Brajković, Sinandinović 7, I.Petrić 1, M.Petrić 6, Jazvin 14, Tomić, Mašić 5, Bubalo 4, Škrobo, Lalović 21.

HKK ČAPLJINA: Bjelica 19, Kovačević 12, Klještan 3, V.Jurković, Mičić, Bokšić 3, Galić 10, M.Jurković, Jelčić 6, Karamatić, Pervan, Popović 10.

U ostalim susretima postignuti su slijedeći rezultati:

KK Vogošća - KK Varda HE 93:77
KK Radnik - Bosna ASA 77:76
KK Leotar - KK Mladost 82:84

Sutra igraju Posušje - Kakanj i Borac - Servitium 

hercegovina.info