FOTO  HKK Zrinjski danas krenuo sa pripremama za novu sezonu

HKK Zrinjski početak priprema

Trener HKK Zrinjski Tihomir Mustapić danas je obavio prvu prozivku u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru.

Za razliku od prijašnjih godina u novu sezonu Plemići ulaze s potpuno izmjenjenim rosterom.

HKK Zrinjski će u novu sezonu krenuti jači za Amerikanca Ryana Bruggemana, te provjerenim košarkašima Krstom Bjelicom, Tihomirom Vranješom, Aleksandarom Danilovićem i Stefanom Glogovcem.

Trenera Mustapića danas je na prvom treningu nakon pauze dočekalo devet igrača i to:  Denis Milinović, Matej Perković, Robert Soldo, Ivan Zlomislić, Karlo Zelenika, Goran Tomić, Filip Đurašević, Mario Petrić  i Stojan Crnjac. Ostali igrači će doći do kraja tjedna.

"Uvijek se lijepo vratiti na ove vrućine na koji smo navikli. Što se tiče košarke cilj je da se dobro pripremimo i napravimo što bolji rezultat. Pratio sam igre Zrinjskog u protekloj sezoni, a u ovoj sezoni mislim da će biti teško. Dati ćemo sve od sebe. Kroz trening i rad želimo da napravimo što bolji rezultat. Prije povratka u Zrinjski nastupao sam u Italiji i stekao dosta dobro iskustvo. Jug Italije stvarno je lijep, a košarka nije na nivou kao ovdje, ali bitno je da se igralo", kazao je za portal Hercegovina.info povratnik u redove Plemića Goran Tomić.

"Spremni smo za rad. Imali smo dobar rezultat u Čapljini. Nadam se uspješnom početku sezone. Volio bi da pripreme dobro krenu, da ne bude ozljeda, a za poslije znam samo da ćemo svi dati sve od sebe. Ništa ne dolazi samo od sebe. Za sve treba rad i trud i vidjet ćemo kako će sve to ispast", kazao je za portal Hercegovina.info Ivan Zlomislić koji je također povratnik u redove HKK Zrinjski, a prošlu sezonu proveo je u redovima HKK Čapljina.

U pripremnom periodu Zrinjski će odigrati prijateljske utakmice s Osijekom, Alkarom dok će 13. i 14. rujna nastupiti na turniru u Osijeku gdje će snage odmjeriti s Alba Fehervar te 20. i 21. na Memorijalu Marijofil Džidić na kojem će nastupiti Sutjeska, Rogaška i Čapljina.

Prvi dio priprema će se odvijati kombinirano dvorana-teretana-vanjski tereni.

Hercegovina.info