HKK Široki Wwin: Protiv Olimpije meč lopta za Europu

Iako se Cibona približila na samo pobjedu zaostatka uz utakmicu manje, Velićeva momčad i dalje sama ovisi o sebi. Već sutra u Široki Brijeg stiže Olimpija protiv koje će domaćin imati prvu meč loptu za Eurokup. Eventualnom pobjedom Široki ne bi matematički osigurao petu poziciju, ali bi napravio 90 posto posla.
Protiv slovenskih predstavnika jedini bh. predstavnik ima 7:0 ove sezone, a upravo protiv Olimpije ostvario je najveću pobjedu (78:50), i to u gostima. Međutim, ta Olimpija koju je razbio početkom prosinca i ova koja je u subotu tijesno izgubila od Cibone dvije su sasvim drugačije momčadi.

- Oni su toliko izmijenili ekipe da se to više ne može uspoređivati. Danas su nepoznanica kako nama tako i sami sebi. Međutim, mi bismo se trebali posvetiti sebi, pokušati nametnuti svoj stil igre i igrati kako inače igramo. Ta utakmica bit će jednako važna kao ova protiv Budućnosti, a volio bih da navijači pohrle na Pecaru. Vidjeli ste svi kako je Budućnost napravila tenziju i dovela navijače na tribine, a u takvom ozračju gušt je igrati, zaključio je Ivan Velić.
Utakmica između Širokog i euroligaša Olimpije igra se sutra u dvorani Pecara u 18 sati.

Dnevni list