HKK Široki Wwin: ‘Pobjedu protiv Cedevite poklonit ćemo tribinama Pecare

...na kojoj su se novinarima obratili sportski direktor Pega Mikulić, trener Širokog Ivan Velić te dvojica igrača Jakov Vladović i Ivan Ramljak.

Mikulić je iskoristio priliku i zahvalio se publici na odličnoj posjeti i potpori tijekom cijele sezone. Hvala svima koji su nam pomogli da dođemo do najboljeg dosadašnjeg rezultata u natjecanju regionalne lige. Znamo da su nas pratili i bodrili kako Širokobriježani, tako i simpatizeri iz ostalih hercegovačkih mjesta kao i navijači iz Livna koji ne propuštaju naše utakmice. Hvala svima, zahvalio je Mikulić te napomenuo da će na utakmici s Cedevitom u poluvremenu biti i nagradna igra a karte se već mogu kupiti na recepciji hotela Park te restoranu Barique na Trnu.

Trener Velić je rekao da zna tko dolazi u Široki, po njemu i većini stručnjaka koji prate ovu ligu Cedevita je sigurno po kvaliteti odmah iza Macabija. Ipak Široki nije bez šanse u ovoj utakmici, moramo bit agresivni i pametni ako hoćemo pobijediti Cedevitu, moramo ostaviti zadnji atom snage na parketu i pokušati za kraj sezone još jednom obradovati naše navijače i pokloniti im pobjedu. Naravno, to neće biti nimalo lako ali svakako nije nemoguće.- riječi su uspješnog trernera Velića.

Vladović i Ramljak su izrazili spremnost da ostave znoj na parketu Pecare, uvjereni su u dobru igru i uz pomoć navijača s tribina ne bi bilo čudo pobijediti favoriziranu Cedevitu, iako se radi o izvanrednoj košarkaškoj momčadi.

Utakmica se igra u subotu s početkom u 18h a zbog velikog interesa mole se gledatelji da dođu ranije u dvoranu kako bi se izbjegla gužva. Utakmicu će uživo prenositi i HTV.

ABCportal.info