HKK Široki Wwin: Očekujemo pobjedu nad Cibonom

Za obje ekipe jako bitna utakmica te će sigurno svi oni koji dođu moći uživati. Samim dolaskom ući ćete i u povijest HKK Široki jer će se na utakmici s Cibonom snimiti najveća fotografija do sada. Dođite i podržite ekipu a na press konferenciji koja je završila prije par minuta nazočnima su se obratili trener Vujanović te igrači Barać i Vragović te tako najavili utakmicu.

Trener Vujanović je rekao: " Očekujem do sada najtežu utakmicu jer mi imamo imeprativ pobjede s kojom bi vjerovatno i teoretski osigurali ostanak u ligi to bi nam puno značilo za nastavak, i to nam je primarni cilj. Nadamo se da dalje onda neće biti iznenađenja. Odigrali smo dvije odlične utakmice doma, šteta što u Novom Mestu nismo imali koncentraciju svih 40 minuta. Cibona je dobra, iskusna ekipa i bez obzira na probleme i oni dolaze u Široki po pobjedu, imaju motiva za dokazivanje tako da će biti teško. Ipak mi smo dobro trenirali svi igrači su spremni. Još jednom pozivam navijače da dođu i da nas podrže, sve će nam biti onda lakše".

"Cibona je kvalitetan protivnik, no i mi smo se dobro spremali te očekujem pobjedu". Barać

"Ovo će biti teška utakmica, Cibona je iskusna ekipa ali mi želimo pobjedu i mislim da smo spremni za nju. Mlada smo ekipa, trkački smo moćni. Ako uđemo u pravi ritam Cibona to neće moći pratiti." Vragović

 

HKK Široki redovito ostvaruje visoke posjete na utakmicama ABA lige i kao simboličan znak zahvale svojim navijačima omogućiti ce im da budu na najvećoj fotografiji kluba ikada snimljenoj. Po uzoru na najveće europske klubove HercegovinaLIVE i Taggium u suradnji sa HKK Široki organiziraju snimanje grupne fotografije na utakmici sa Cibonom, 27.1.2013 u 17 sati. Svaki navijač koji dođe na utakmicu protiv Cibone moći ce se pronaći na fotografiji, pa čak i označiti te podijeliti sa prijateljima na Facebooku. Fotografija će biti dostupna na službenim stranicama Kluba, medijskim partnerima jabuka.tv,hercegovinalive.com kao i na stranicama brojnih portala koji prate HKK Široki. Pozivamo sve navijace, simpatizere i ljubitelje košarke iz Hercegovine da u nedjelju 27. siječnja 2013. u 17.00 sati u što većem broju dođu navijati za svoj Klub i budu, kao i obično, igrač više za HKK Široki.

hkk.siroki.net