HKK Široki može ponovno osvojiti naslov prvaka BiH

Bit će izuzetno teško jer su i ostale ekipe željne naslova i učinit će sve ne bi li ga se dokopale, kako bi zaigrale sljedeću sezonu u prestižnoj NLB-u,- riječi su Ante Sutona direktora KK Široki koji od danas u svom imenu nosi i naziv novog sponzora TT kabeli.

 

 

Na tiskovnoj konferenciji u prostorijama kluba predstavljena su i dva nova igrača koji bi trebali doprinijeti kako u predstojećoj borbi za naslov bh prvaka tako i u budućim natjecanjima košarkaša Širokog. Direktor Suton je predstavio Branimira Longina (uz opasku kako Široki ne može bez Zadrana), te mladog Borisa Baraća inače mlađeg brata poznatog hrvatskog reprezentativca Stanka Baraća, koji je potpisao prvi profesionalni ugovor na četiri godine. Za mladog i super talentiranog Baraća stizale su ponude i zanimanja od većine hrvatskih klubova kao i onih europskih, međutim Boris ostaje učiti, igrati i razviti se kao potpuni igrač u svom matičnom klubu.

 

 

Na samom kraju tiskovne konferencije direktor Suton je darovao i Monografiju Širokog Brijega najboljem košarkašu Širokog i NLB-a Chesteru Masonu te mu zahvalio za izuzetan doprinos igri i rezultatima Širokog. Na pitanje novinara upućeno Masonu, kani li možda i dalje braniti boje Širokobriježana, Mason je pomalo diplomatski odgovorio kako je sad usredotočen samo na završnicu bh prvenstva te želi sa Širokim osvojiti još jedan naslov, a za produžetak vjernosti klubu razgovarat će na ljeto.

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)