HKK Široki: Josip Bilinovac vjerojatno u konkurenciji za Cibonu

HKK Široki, MTZ, ABA liga, HKK Široki, ABA liga, josip bilinovac, HKK Široki, HKK Široki Brijeg, KK Igokea, ABA liga, HKK Široki Brijeg, HKK Široki, ABA liga, HKK Široki Brijeg, KK Igokea, HKK Široki, KK Igokea, HKK Široki, KK Igokea, HKK Široki Brijeg, HKK Široki, KK Igokea, HKK Široki Brijeg, KK Igokea, KK Igokea, HKK Široki, HKK Široki Brijeg, KK Igokea, HKK Široki, romeo bilinovac, HKK Široki Brijeg, ostavka
Na jučerašnjem treningu Josip Bilinovac, kapetan Širokog Primorke, je nezgodno izvrnuo zglob lijeve noge i s bolnom grimasom napustio trening. Iako se strahovalo da je u pitanju napuknuće, jutrošnje snimanje bolnog mjesta je pokazalo kako se ipak radi o lakšoj ozljedi.

- Dobro je, nije lom u pitanju. Danas je puno bolje nego jučer. Nadam se da ću biti spreman za sljedeću utakmicu. Tomo (Tomislav Sesar, klupski fizioterapeut, op. a.) će to srediti, kazao je za ABCportal Josip Bilinovac, čiji se povratak očekuje već u sljedećoj utakmici sezone kada na Pecaru stiže zagrebačka Cibona.

Bilinovac igra u vrlo dobroj formi i njegova agresivnost u igri bi sigurno bila od velike važnosti za momčad Ivana Velića. Ključna utakmica sezone na rasporedu je u ponedjeljak, 24. ožujka, u 18 sati u dvorani na Pecari.