HKK '' Čapljina - Lasta '' - KK '' Široki HT Eronet ''' 61:72

Utakmica je na samom početku krenula pogrešno za domaćine. Prvu četvrtinu košarkaši Širokog osvajaju rezultatom 9:19, dok se na poluvrijeme odlazi rezultatom 24:30.

Poslije poluvremena Čapljinci se bude i počinju odličnu igru, prikazujući upravo u ovoj četvrtini najbolji dio ove košarkaške večeri. Rezultat treće četvrtine, 51:44, nagovijestio je zanimljivu završnicu. No gosti su ipak uspjeli ostati pribraniji i osvojiti i zadnju četvrtinu, postavivši tako konačan rezultat 61:72.

Najbolji u redovima Čapljine bili su Baković sa 15, Zdravković sa 14 i Jagodić sa 13 koševa, dok su kod gostiju najbolji bili Mason i Puljko sa 14 te Štemberger i Grgat sa 12 koševa.

Moramo istaknuti da je utakmicu obilježilo loše suđenje trojca Husarić - Kralj - Bijedić, koji su možda u ključnim trenucima dosudili par lopti na štetu Čapljine i tako gostu omogućili lakše osvajanje ove utakmice.

Domaći ekipu podržavali su vjerni Patrioti, dok se na tribinama pojavila i grupa Škripara, koji su dali podršku svome klubu. I jedni i drugi navijači bili su korektni, nije izazvan ni jedan najmanji incident, što je zaista pohvalno za obje strane.

čaportal